post

Három nap alatt három hazai mérkőzés, három győzelem…

Szerda este a megyei I. osztályban szereplő felnőtt csapatunk Tapolca gárdáját fogadta. A másfél héttel ezelőtt -a tapolcai egyesület kérésére- elhalasztott mérkőzést pótoltak a csapatok. Két jól felkészített, jó erőkből álló gárda találkozott egymással. A mérkőzést nagy iramban kezdték a felek, mindkét oldalon akadtak lehetőségek a kapu előtt. Egy buta szabálytalanság miatt a játékvezető jogosan mutatta fel a tapolcai Dobjánnak a piros kártyát, így a vendég gárda az első félórát követően megfogyatkozott. Ezt követően a hazai csapat irányította a játékot, tetszetős gólokat értek el a még emberhátrányban is szervezetten játszó TIAC ellen (6:1). Felnőtt csapatunk ezzel a győzelemmel ismét a bajnoki dobogó 3. fokára kapaszkodott fel.

U14-es csapatunk csütörtökön magabiztos győzelmet (8:0) aratott a Várpalotai BSK gárdája ellen. Formás támadások után tetszetős találatokat értek el az almádi fiatalok. U14-es csapatunk a bajnokság 4. helyén áll.

A felnőtt csapathoz hasonlóan, szintén elmaradt meccset pótoltak U16-osaink is. Péntek délutána a tihanyi csapatot fogadtuk az új almádi sportpályán. Nehezen lendültünk játékba, sok helyzet maradt ki az első és a második félidőben is. A győzelem (5:0) nem volt kérdéses, ugyanakkor a helyzetkihasználásra jobban kell figyelni a fiúknak. U16-os csapatunk a 14. fordulót követően a 3. helyen várja a folytatást.

Gratulálunk mindhárom csapatunknak! Hajrá Almádi! Hajrá BSE!

 

https://www.facebook.com/balatonalmadi.se/posts/3863707237080867